HBO- en WO stage- en afstudeeropdrachten

BestStudents is een werving en selectiebureau voor stages en afstudeeropdrachten. BestStudents bemiddelt tussen talentvolle en ambitieuze HBO en WO studenten, die opzoek zijn naar een stage of afstudeeropdracht, en werkgevers. Wij richten ons op studenten die een opleiding volgen in een economische studierichting.

Het is de laatste jaren niet makkelijker geworden om een stage of afstudeeropdracht te vinden. Één van de oorzaken is natuurlijk de crisis waarin we nu een aantal jaren verkeren en waar we nu langzaam aan het uitkruipen zijn. Bedrijven zijn eerder bezig met reorganiseren, dan dat ze nieuwe werknemers aannemen.

Het samenwerken met BestStudents zal een kostenvoordeel opleveren voor de werkgever. Wij zijn momenteel bezig om een groot scala aan bedrijven aan ons te binden, van MKB bedrijven tot multinationals. Hierdoor zijn wij in staat om voor onze studenten wel die ene stageplaats te vinden.

Wij begeleiden het hele proces van de student en werkgever. Ook gedurende de stage/afstudeer periode blijven we contact houden om te controleren of alles naar wens is en of de opdracht/werkzaamheden zijn, zoals voorgesteld in het sollicitatieproces.

Comments are closed.

top