Onze aanpak

BestStaffing zoekt niet ‘zomaar’ een kandidaat voor een vacature. Onze aanpak is persoonlijk, intensief en professioneel.

  • We leggen sterk de nadruk op de persoonlijkheid van een kandidaat. Die moet immers aansluiten op de organisatie en de bijbehorende vacature.
  • We brengen altijd een bezoek aan het bedrijf of de instelling, om zelf de bedrijfscultuur te proeven.
  • We ondersteunen bij het maken van een cv.

 

Fase 1. Schrijf je geheel kosteloos in!

Inschrijven gaat heel eenvoudig via de website. Het is belangrijk dat je een bijgewerkte versie van je cv uploadt en meestuurt. Zodra je het inschrijfformulier hebt verstuurd, nemen wij binnen één werkdag contact met je op. We plannen dan een online persoonlijk intakegesprek.

Fase 2. Intakegesprek

In het intakegesprek bespreken we uitvoerig je werkervaring, ambities en persoonlijke wensen. Na ons gesprek stellen we een profiel van je op. Wanneer we een geschikte vacature hebben gevonden, laten we je dat meteen weten.

De intakegesprekken kunnen zowel online als offline gehouden worden.

Fase 3. Sollicitatie

Wij zullen onze relatie, dus jouw toekomstige werkgever, laten weten dat we een geschikte kandidaat hebben gevonden. De werkgever zal je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Uiteraard zullen wij je voorzien van tips en aanvullende informatie over de vacature, zodat je goed voorbereid op gesprek kunt verschijnen.

Fase 4. Match!

Wij blijven je persoonlijk begeleiden gedurende het hele traject. Je kunt altijd contact met ons opnemen en wij zullen regelmatig contact met jou zoeken om te informeren of alles naar wens is. Eveneens of de opdracht en de werkzaamheden voldoen aan de verwachtingen zoals voorgesteld in het sollicitatieproces.

top