Over ons

BestStaffing is een ambitieus bedrijf dat is opgericht door twee ondernemers: Marco Vrijhoef en Steven Vrijhoef. Samen hebben ze meer dan 15 jaar ervaring in de werving-en selectie branche in verschillende branches.

Onze diensten:

Werving & selectie
Wij gaan op zoek naar de kandidaat die perfect past bij uw bedrijf. En verzorgen het volledige wervings- & selectieproces. Uiteraard op basis van ‘no cure no pay’.

Uitzenden
Bent u direct op zoek naar een medewerker op tijdelijke basis zonder veel rompslomp? Wij beschikken over goede vakkrachten die direct beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Het bijbehorende administratieve werk regelen wij.

Interim
Wij beschikken over een selecte groep interim-professionals die u snel kunt inzetten om een bepaalde periode te overbruggen.

Payroll
Wij zorgen ervoor dat uw payroll-medewerkers goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijgen en mede daardoor gemotiveerd voor u aan slag gaan én blijven, totdat het project is afgerond.

HR vraagstukken
Door onze jarenlange ervaring met uitzenden, kunnen wij bedrijven adviseren bij het verlengen van contracten met uitzendbureaus of het (her)inrichten van de flexibele schil en allerlei andere verschillende HR vraagstukken.

Ons motto: “Persoonlijkheid telt, samen komen we tot de ideale match!”

top