Hoe heb je de bemiddeling van BestStudents ervaren?
Uitstekend, vlot en erg professioneel! Via het internet ben ik bij BestStudents beland, en vanaf het moment dat ik contact opnam met BestStudents, ging het allemaal erg vlot. Ik kreeg meteen een mailtje terug voor een gesprek en een bijlage met tips (voor de pitch) hoe ik me het beste kon voorbereiden op het gesprek,Deze tips waren erg handig!

Door de pitch kon Marco mij goed beoordelen en kon hij precies vertellen welk bedrijf bij mij past en kon hij mij ook meteen verder helpen. Dit proces ging ook erg vlot, op dezelfde dag als het gesprek werd ik al meteen gematcht met een bedrijf en werd er een afspraak met het bedrijf voor me geregeld.

Hoe heb je de stage en of afstudeeropdracht bij het bedrijf ervaren?
Erg goed! Ik liep stage op de Marketing & Sales afdeling en ik heb echt een hele leuke, leerzame tijd gehad. ongelooflijk veel gedaan, geleerd en een super leuke team om mee te werken!

Aanvullende opmerking
Zoals BestStudents het al aangeeft op hun website: '' onze aanpak is persoonlijk, intensief en professioneel''  En dat heb ik zeker ervaren! Mijn stageplek en ik waren een goede match, en voor de toekomstige stage zoekende studenten, is BestStudents zeker aan te raden!

Rebecca Hitijahubessij, Marketing/Sales Stagiaire

top