Professioneel en uiterst persoonlijk. Ik ben via Marco bij BestStudents terecht gekomen. Ik vertelde hem dat ik last had met het vinden van een passende afstudeerstage. Waar ik tegenaan liep was dat bedrijven mij afwezen op een stagefunctie omdat ze niet wisten wat mijn opleiding inhield. Doordat BestStudents goed contact heeft met de bedrijven kunnen ze duidelijk uitleggen wat de studie van de student precies inhoudt en waarom ze geschikt zijn voor de functie die te vervullen is.

Dankzij BestStudents heb ik een hele leuke en leerzame afstudeerstage gehad. Ik ben tijdens mijn stage enorm gegroeid en heb me op de vlakken die ik aan BestStudents had aangegeven verder kunnen ontwikkelen.  Ik heb mijn afstudeerstage uiteindelijk met een succesvol marketingcommunicatieplan kunnen afronden. Mijn stagebedrijf was erg tevreden en ze hebben nu al meerdere stagiaires via BestStudents aangenomen.

Ik raad mijn mede studenten aan zich in te schrijven bij BestStudents als je op zoek bent naar een passende en uitdagende stage.

Tamara Jak, PR, Communicatie, Marketing Stagiaire

top