Testimonials

Onderstaande een aantal ervaringen van studenten die via BestStudents een stage, afstudeeropdracht, bijbaan of startersfunctie hebben gevonden.

Professioneel en uiterst persoonlijk. Ik ben via Marco bij BestStudents terecht gekomen. Ik vertelde hem dat ik last had met het vinden van een passende afstudeerstage. Waar ik tegenaan liep was dat bedrijven mij afwezen op een stagefunctie omdat ze niet wisten wat mijn opleiding inhield. Doordat BestStudents goed contact heeft met de bedrijven kunnen ze duidelijk uitleggen wat de studie van de student precies inhoudt en waarom ze geschikt zijn voor de functie die te vervullen is.

Dankzij BestStudents heb ik een hele leuke en leerzame afstudeerstage gehad. Ik ben tijdens mijn stage enorm gegroeid en heb me op de vlakken die ik aan BestStudents had aangegeven verder kunnen ontwikkelen.  Ik heb mijn afstudeerstage uiteindelijk met een succesvol marketingcommunicatieplan kunnen afronden. Mijn stagebedrijf was erg tevreden en ze hebben nu al meerdere stagiaires via BestStudents aangenomen.

Ik raad mijn mede studenten aan zich in te schrijven bij BestStudents als je op zoek bent naar een passende en uitdagende stage.

Tamara Jak, PR, Communicatie, Marketing Stagiaire

Hoe heb je de bemiddeling van BestStudents ervaren?
Uitstekend, vlot en erg professioneel! Via het internet ben ik bij BestStudents beland, en vanaf het moment dat ik contact opnam met BestStudents, ging het allemaal erg vlot. Ik kreeg meteen een mailtje terug voor een gesprek en een bijlage met tips (voor de pitch) hoe ik me het beste kon voorbereiden op het gesprek,Deze tips waren erg handig!

Door de pitch kon Marco mij goed beoordelen en kon hij precies vertellen welk bedrijf bij mij past en kon hij mij ook meteen verder helpen. Dit proces ging ook erg vlot, op dezelfde dag als het gesprek werd ik al meteen gematcht met een bedrijf en werd er een afspraak met het bedrijf voor me geregeld.

Hoe heb je de stage en of afstudeeropdracht bij het bedrijf ervaren?
Erg goed! Ik liep stage op de Marketing & Sales afdeling en ik heb echt een hele leuke, leerzame tijd gehad. ongelooflijk veel gedaan, geleerd en een super leuke team om mee te werken!

Aanvullende opmerking
Zoals BestStudents het al aangeeft op hun website: '' onze aanpak is persoonlijk, intensief en professioneel''  En dat heb ik zeker ervaren! Mijn stageplek en ik waren een goede match, en voor de toekomstige stage zoekende studenten, is BestStudents zeker aan te raden!

Rebecca Hitijahubessij, Marketing/Sales Stagiaire

Via BestStudents heb ik een leuke, maar vooral leerzame, meeloopstage mogen doen bij een internationaal georiënteerd bedrijf. Mijn stage heb ik erg positief ervaren en heb een mooi eindresultaat weten te behalen (eindcijfer 8.5). BestStudents beschikt over een breed scala aan opdrachten op het gebied van economische studierichting. Tevens zijn de bedrijven/opdrachten zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Dit maakte het voor mij interessant om mezelf in te schrijven. Ik heb mezelf tijdens mijn stage verder kunnen ontwikkelen en een goed beeld gekregen van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Ik wil mijn mede studenten, die op zoek zijn naar een stage of afstudeeropdracht, zeker adviseren om zich in te schrijven bij BestStudents.

Rick Vrijhoef, Marketing/Communicatie/Sales stagiair

Mijn naam is Yasemin Yildirim, een 22-jarige recent afgestudeerde student Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn afstudeerstage heb ik via BestStudents uitgevoerd. Een bedrijf dat zij zorgvuldig, gekeken naar mij als persoon, mijn wensen en ervaring, voor mij uitgekozen hebben. Ik ben enorm gegroeid tijdens deze periode dankzij de grote verantwoordelijkheid die ik toegewezen kreeg en de internationale omgeving waarin ik mijn dagelijkse werkzaamheden uitgevoerd heb. Uiteindelijk heb ik een succesvol marketingcommunicatieplan aan mijn werkgever kunnen overdragen.

Yasemin Yildirim, Internationale Marketing/Communicatie stagiaire

top