Verkoop medewerker binnendienstWil jij werken aan grootschalige bedrijfs- en IT-transformatieprogramma’s voor wereldwijde klanten met behulp van de nieuwste technologieën? Meld je snel aan!

Verkoop medewerker binnendienst

Ben je administratief goed onderlegd en wil je binnen een internationale organisatie werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Je gaat werken binnen het team van de verkoopadministratie als Verkoop Binnendienst Medewerker voor diverse landen binnen en buiten Europa. In deze uitvoerende en coördinerende rol ben je de spil binnen de orderafhandeling. Onderstaande enkele werkzaamheden •...
lees meer

Wil jij werken aan grootschalige bedrijfs- en IT-transformatieprogramma’s voor wereldwijde klanten met behulp van de nieuwste technologieën? Meld je snel aan!

Wij zijn op zoek naar starters/Young professionals die hun bijdrage willen leveren aan grootschalige bedrijfs- en IT-transformatieprogramma's voor wereldwijde klanten met behulp van de nieuwste technologieën? Dan is deze vacature wat voor jou!   Wat ga je doen?
  • Wil jij werken aan grootschalige bedrijfs- en IT-transformatieprogramma's voor wereldwijde klanten met behulp van de nieuwste technologieën?...
lees meer

top