Wij zijn op zoek naar Administratieve medewerkersInteresse in een Marketing of Communicatie functie?Werken op een HR afdeling?Werken in de wereld van Finance?

Wij zijn op zoek naar Administratieve medewerkers

Wij zijn op zoek voor onze opdrachtgevers naar kandidaten die geïnteresseerd zijn in administratief werk. Een administratief medewerker is iemand die kantoorwerk en andere ondersteunende werkzaamheden verricht in een secretariële of financeel-administratieve omgeving. Wij hebben meerdere vacatures bij diverse opdrachtgevers.   Wat ga je doen? Onderstaande enkele administratieve functies:
  • Secretarieel medewerker / secretaresse: de nadruk ligt op...
lees meer

Interesse in een Marketing of Communicatie functie?

Wij zijn op zoek voor onze opdrachtgevers naar kandidaten die geïnteresseerd zijn in het vakgebied Marketing en Communicatie. Barst jij van de creativiteit en ideeën en weet deze ook uit te voeren? Dan is werken op een marketing afdeling echt iets voor jou. Zoek jij een baan als Marketeer, Communicatie specialist, E-commerce specialist? Wij hebben...
lees meer

Werken op een HR afdeling?

Wij zijn op zoek voor onze opdrachtgevers naar kandidaten die geïnteresseerd zijn in het vakgebied HR. Ben jij een echte mensen mens en word jij blij van het helpen van mensen? Dan is het werken op een HR afdeling echt iets voor jou. Zoek jij een baan als Recruiter, HR Medewerker of wellicht als HR...
lees meer

Werken in de wereld van Finance?

Wij zijn op zoek voor onze opdrachtgevers naar kandidaten die geïnteresseerd zijn in het vakgebied Finance. Zoek jij bijvoorbeeld een baan als Controller, Debiteuren/Crediteuren medewerker of Administratief medewerker? Wij hebben meerdere vacatures bij diverse opdrachtgevers.   Herken je jezelf in dit profiel? Om in aanmerking te komen voor deze functie, voldoe je aan de volgende eisen:
    ...
lees meer

top