Onze aanpak

Vinden van de beste kandidaat in uw vakgebied!

BestStaffing richt zich niet op het vinden van een willekeurige kandidaat, maar op het vinden van de beste kandidaat in uw vakgebied. Tevens leggen wij sterk de nadruk op de persoonlijkheid van de kandidaat. Wij vinden het belangrijk dat de persoonlijkheid (Ambitie/Profiel/Affiniteit) van de
kandidaat aansluit op uw vacature en organisatie.

Fase 1. Vacature en bedrijfscultuur in kaart brengen

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de vacature in kaart te brengen. Wij vinden het belangrijk om zelf die belangrijkste eerste indruk te ervaren van uw organisatie en vacature. Wij zullen van dit bezoek een profiel maken en daarbij starten met fase 2.

Fase 2. Werving- en selectiefase

Wij weten precies hoe wij uw ideale kandidaat kunnen bereiken. Per vacature bepalen wij de beste mix van online en offline wervingskanalen. Wij benaderen kandidaten actief via onder andere Facebook, Twitter, LinkedIn, trainingen, workshops en promobezoeken aan hogescholen en universiteiten.

Fase 3. Sollicitatiegesprek kandidaat BestStaffing/werkgever

Alleen de geschikte kandidaten sturen wij door naar uw organisatie. Op het moment dat u de kandidaat wilt aannemen, dan kunt u kiezen voor een uitzendcontract via ons of de kandidaat zelf in dienst nemen.

Fase 4. Match!

BestStaffing werkt op basis van No Cure, No Pay. Dit wil zeggen, er wordt alleen betaald wanneer er ook daadwerkelijk een kandidaat van BestStaffing werkzaam is bij u organisatie.

top